Allt du behöver veta om

Tvättmaskin

FAQ's

Vi rekommenderar att du rengör tvättmaskinens pumpfilter var tredje månad eller när det är igensatt. Detta filter är installerat för att fånga upp främmande föremål som knappar eller mynt, och för att förhindra att dessa föremål kommer in i dräneringsslangen. Det sitter längst ned i maskinens högra hörn.

För mer information om hur du rengör tvättmaskinens pumpfilter, gå till vår rengöringsguide för tvättmaskiner.

general-cta-image

Reparation och service

Fyll i formuläret för att registrera service på din produkt.