Alt, hvad du har brug for at vide om

Fryser

FAQ's

Hvis fryserdøren står åben, aktiveres alarmen for åben dør i løbet af et par minutter. Du hører en advarselslyd, der gør dig opmærksom på, at døren ikke er helt lukket. Så snart du lukker døren, stopper alarmen.

Dette indikerer, at funktionen Fast Freeze er aktiveret.

Fast Freeze-funktionen på Grundig køle- og fryseskabe giver mulighed for hurtig nedfrysning og hurtigere isdannelse. Det er normalt, at dit køleskab kører i længere tid, når Fast Freeze er aktiveret. Fast Freeze bør ikke være aktiveret i mere end 5 timer. Hvis du vil afbryde den, skal du blot trykke på knappen Fast Freeze, indtil lyset slukker.

Den lyd, du hører, er alarmen for åben dør. Hvis køleskabsdøren eller -dørene efterlades åbne, aktiveres døråbenalarmen i løbet af få minutter. Så snart du lukker døren, slukker alarmen.

general-cta-image

Har du brug for service på dit produkt?

Udfyld formularen for at registrere service på dit Beko-produkt.