Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Ne možete dodati više na listu želja
Želite li zaista da obrišete listu za poređenje?
Nastavi i obriši
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.
Grundig TV Blog Series: What to Watch/Play in 2024
Grundig TV Blog Series: What to Watch/Play in 2024

Pročitano 1 m.

Grundig TV Blog: Šta gledati u 2024. godini
grundig-july24-1-hero
grundig-july24-1-hero-mobile

Filmovi koji se ne smeju propustiti 2024.


U svetu zabave koji se stalno razvija, od suštinskog je značaja za svakog filmofila da bude u toku sa najnovijim i najboljim filmovima. Dok se krećemo kroz 2024. godinu, Grundig TV nudi savršenog saputnika za vaše filmske maratone.

  

Sa svojim kvalitetom slike bez premca i impresivnim zvukom, možete iskusiti magiju bioskopa direktno iz svoje dnevne sobe. Hajde da zaronimo u neke od najboljih filmova 2024. koje nikako ne smete da propustite.

 

1. Video sam kako TV sjaji

 

"Video sam kako TV sjaji" jezivo je istraživanje otuđenja iz predgrađa i transformativne moći umetnosti. U režiji Džejn Šonbrun, u ovom horor filmu Džastis Smit igra Ovena, tinejdžera koji se svuda oseća kao da nije na svom mestu dok ne upozna Medi (Bridgette Lundy-Paine). Oni se zbližavaju u TV emisiji "The Pink Opaque", koja počinje da se uznemirujuće stapa sa njihovom stvarnošću. Ovaj film prikazuje jezivu suštinu toga kako mediji mogu duboko da utiču na naše živote.

 

2. Kaskader

 

Sa Rajanom Goslingom i Emili Blant u glavnim ulogama, "Kaskader" je divna mešavina akcije i rom-koma. Gosling igra kaskadera koji se oporavlja od povrede, dok Blantin lik režira svoj prvi veliki film. Radnja se zaoštrava kada čudna zvezda filma nestane, a Goslingov lik mora da postane pravi heroj. Hemija između Goslinga i Blant, zajedno sa uzbudljivim vratolomijama, čine ovaj film nezaobilaznim za gledanje.

 

3. Rivali

 

"Rivali" Luka Gvadanjina spaja sportsku dramu sa složenim ljubavnim trouglom. Zendeje, Majk Fejsta i Džoš O'Konora koji ubedljivo igraju u ovoj intenzivnoj priči o bivšim prijateljima i teniskim rivalima. Jedinstvena perspektiva filma o rivalstvu i romantici drži gledaoce na ivici svojih sedišta, čineći ga zadivljujućim čak i za one koji su ravnodušni prema sportu.
 

4. Građanski rat
 

U režiji Aleksa Garlanda, "Građanski rat" glumi Kirsten Danst u uzbudljivoj priči o ratnim fotografima u zemlji u krizi. Film izaziva duboke razgovore o američkoj politici i ulozi novinarstva. Sa zadivljujućim vizuelnim prikazima i moćnom Danstovom glumom, „Građanski rat“ je istovremeno i bioskopsko i intelektualno iskustvo koje ostaje dugo nakon odjave.
 

5. Baby Assassins 2
 

"Baby Assassins 2" je uzbudljiv nastavak koji kombinuje žanrove trilera sa ubicom i tinejdžerske drame. Saori Izava i Akari Takaiši ponavljaju svoje uloge mladih ubica koji se suočavaju sa novim izazovima i dugovima. Film sadrži izvanrednu borbenu koreografiju i zanimljive tinejdžerske ludorije, što ga čini izvanrednim akcionim filmom godine.
 

Ovi filmovi prikazuju raznolik i dinamičan bioskopski pejzaž u 2024. Uz Grundig TV, možete da unesete ove izuzetne filmove u svoj dom sa neuporedivom jasnoćom i zvukom. Ostanite sa nama za sledeći deo naše serije, gde istražujemo najbolje TV emisije za gledanje ove godine. Do tada, srećno gledanje!

 

 

 

 

 

 

Deli